Om kvartetten

Krydder-Kvartetten har spillet til utallige jubilæer,- været overraskelsen ved masser af fødselsdage. Vi har været husorkester ved dyrskuer og festivaller,- gået street-parade og siddet på hestevogn ved tøndeslagning.

Vi har spillet "Der er et yndigt land" ved sportsstævner i udlandet,- spillet "Altid frejdig når du går" ved begravelser. Vi har indviet 32 nye NETTO-butikker og vi er for tiden Københavns Havns faste orkester.

Som "Port of Copenhagen Brass", har vi indspillet en havne-C.D. som bliver solgt fra souvenirbutikkerne langs langeliniekajen.  Pyh,- jeg bli´r helt træt af at tænke på alle de gange vi har været tidligt oppe! Men det har været sjovt. Tænk at vi har fået lov til at levere så meget messingmusik..!

Men - Vi startede  som et sølvbryllups-orkester,- og det er vi! Vi møder op med høje hatte og smoking. Vi har sange med til gæsterne og vi spiller både udenfor og indenfor. Vi slutter vores underholdning af med at spille "Brudevalsen",- men før den er der et par overraskelser og måske en lille solosang...